ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 69,99

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2441076326

Λινά Ρούχα! Το απόλυτο Καλοκαιρινό Υφασμα

Λινά Ρούχα! Το απόλυτο Καλοκαιρινό Υφασμα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΝΟ ΥΦΑΣΜΑ; 
Το λινάρι καλλιεργείται για τις κλωστικές ίνες του από τις οποίες κατασκευάζονται λινά νήματα και υφάσματα. Το λινάρι είναι φυτό και έχει δυο κύριες ποικιλίες.
Η πρώτη ποικιλία που είναι και αυτή που μας ενδιαφέρει καλλιεργείται για τις ίνες της και λέγεται κλωστική. Ενώ η δεύτερη ποικιλία καλλιεργείται για τους σπόρους της από όπου και βγαίνει το λινέλαιο.
Τα υφάσματα που παράγονται από το λινάρι, ονομάζονται λινά υφάσματα, η ποιότητα τους είναι υψηλή και συνήθως έχουνε μεγαλύτερο κόστος απο τα υπόλοιπα ρούχα.
Πρόκειται για ένα είδους ανθεκτικού υφάσματος που είναι κατάλληλο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένα λινό ύφασμα μπορεί να είναι από πολύ επίσημο μέχρι και casual.
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Τα λινά ρούχα φημήζονται για την ανθεκτικότητα τους λόγω της φυσικής ίνας κάτι που τα καθιστά πολύ πιο ανθεκτικά από τα βαμβακερά ρούχα.
Τα λινά ρούχα χαρακτηρίζονται από την αντοχή τους στο χρόνο, μιας και διατηρούν την ποιότητα τους και χρειάζονται ελάχιστη φροντίδα.
ΦΡΟΝΤΙΔΑ 
Με την κατάλληλη φροντίδα το λινό μπορεί να διατηρήσει την ποιότητα του για πολλά χρόνια.   Τα λινά ρούχα μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο καθώς το μόνο που πρέπει να έχετε υπόψη είναι να χρησιμοποιείτε κρύο νερό και να μην χρησιμοποιείτε λευκαντικά ή απορρυπαντικά με λευκαντικές ιδιότητες, καθώς αυτά τείνουν να εξασθενίζουν τις ίνες. Μπορείτε να τα στεγνώσετε σε στεγνωτήριο ή να τα κρεμάσετε για να στεγνώσουν φυσικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα ρούχα δεν θέλουνε σιδέρωμα!
ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ
Τα λινά ρούχα αποτελούν την ιδανική λύση για ανθρώπους που πάσχουν απο διάφορες αλλεργίες ή δερματικές ασθένειες και έχουν παρατηρήσει πως διάφορα υφάσματα τους δημιουργούν προβλήματα! Με τα λινά ρούχα δεν ισχύει αυτό καθώς απελευθερώνουν την υγρασία αμέσως καθώς το ύφασμα <<αναπνέει>> και έτσι δεν δημιουργείτε υγρασία στο δέρμα. 
Λινή Βερμούδα
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ένα μεγάλο πρόβλημα που μαστίζει την σύγχρονη εποχή είναι η μεγάλη ρύπανση του περιβάλλοντος. Επιλέγοντας, ένα λινό ρούχο βοηθάμε στην προστασία του περιβάλλοντος για πολλούς λόγους. Αρχικά, για την δημιουργία ενός ρούχου χρησιμοποιείται κάθε μέρος του φυτού χωρίς δηλαδή να υπάρχει σπατάλη! Το λινάρι είναι βιοδασπώμενο υλικό και ανακυκλώσιμο κάτι συμβάλλει στην μείωση απορριμάτων απο υφάσματα σε όλο τον κόσμο!
Λινό Παντελόνι