ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 69,99

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2441076326

URBANS Cleaning Tips#1 : Πως να καθαρίσετε λαδιές απο τα ρούχα

URBANS Cleaning Tips#1 : Πως να καθαρίσετε λαδιές απο τα ρούχα

Ίσως πρόκειται για το πιο συχνό λεκέ που συναντούμε στα ρούχα μας. Και ίσως και το πιο δύσκολο ώστε να καθαριστεί.

Το Urbans.gr έπειτα άπο έρευνα είναι εδώ να σου προτείνει κάποιες συμβουλές ώστε να μπορέσεις και συ να αντιμετωπίσεις έναν απο τους πιο δύσκολους λεκέδες.

Βήμα 1 :

Το πιο σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση είναι να δράσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς όσο περισσότερο μένει η στάμπα της λαδιάς τόσο πιο δύσκολο είναι να φύγει απο το ρούχο. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το είδος του ρούχου (αν είναι βαμβακερό ή πολυεστέρας κλπ). Αρχικά, παίρνεις ένα απορροφητικό χαρτί και προσπαθείς να καθαρίσεις τοπικά την περιοχή του λεκέ, ώστε να απορροφήσει τυχόν περισσεύματα.

Βήμα 2 :

Τοποθέτησε μαγειρική σόδα πάνω στο λεκέ και άφησε το να "κάτσει" για 24 ώρες. Η μαγειρική σόδα είναι ένα προϊόν που έχουμε όλοι στα σπίτια μας. Εφόσον περάσει μία ημέρα τότε παίρνεις μία παλιά οδοντόβουρτσα και καθαρίζεις τοπικά την περιοχή πάνω στην μαγειρική σόδα, κάνοντας απαλές κινήσεις.

Βήμα 3 :

Αν το πρόβλημα επιμένει τότε τοποθετείς πάλι μαγειρική σόδα στην περιοχή του λεκέ και βάζεις λευκό ξύδι ή λεμόνι. Η οξύτητα όταν αναμειγνύεται με την μαγειρική σόδα προκαλείται μία χημική αντίδραση και έτσι μπορεί να φύγει ο λεκές.

Βήμα 4 :

Τοποθετείς το ρούχο στο πλυντήριο σε όσο το δυναστόν υψηλότερους βαθμούς (αναλόγως βέβαια και το είδος του ρούχου). Άμα το πρόβλημα επιμένει τότε επανέλαβε την διαδικασία από το βήμα 1.

Μείνε συντονισμένος στο URBANS.GR για να βλέπεις όλα τα cleaning tips και νέα που έχουμε ετοιμάσει για εσένα.

Κάνε εγγραφή στο site μας εδώ : https://urbans.gr/account/register